Det är så snyggt när man har en trädgård med massa växter och allt sånt, men det är inte så lätt att uppnå det. Det är lite att ha hand om vid trädgårdsdesign och mycket att tänka på, så som vilka växter som går ihop med varandra. Trädgårdsdesign är så mycket mer än bara vilka blommor och växter som är fina. Det är även vilka som trivs i söder eller norrläge och vilka som växer högt eller bra tillsammans eller inte. Vissa växter stärker varandra och andra kväver varandra, vilket kan vara bra att veta så att man inte gör fel med sin trädgårdsdesign i Bromma och att blommorna dör strax efter att man planterat dem, för det är aldrig roligt.

Lejdinge Trädgård & Interiör AB är företaget bestående av trädgårdsdesigners i Brommaområdet som man kan vända sig till för rådgivning. Man kan även göra som oss och få hem en trädgårdsdesigner som kan planera trädgården tillsammans med en och sedan anlägga den.

Vi har nu en väldigt fin trädgård som ändå är ganska lättskött, vilket var precis det vi efterfrågade när vi pratade med de på Lejdinge Trädgård & Interiör AB. För det viktigaste är helt enkelt att se till att ta hjälp när man känner att det är något man vill få gjort och vill få ordning på men som man inte riktigt klarar av på egen hand.