Tänkt vad häftigt det är idag egentligen, att det finns behandlingar för i stort sett allting. Att det går att göra en laserbehandling för att ta bort tatueringar såväl som att få håret att sluta växa. Jag tycker framförallt att det är skönt att göra laserbehandlingar för hårväxten för att få det att sluta växa så att jag sliper raka mig. Ett tag vaxade jag istället men den smärtan var ingenting jag ville känna på regelbunden basis så kände att det var en betydligt bättre idé att se till att gå och göra en sådan behandling.

Dermasalongen i Trollhättan är den salong jag varit på för mina behandlingar och har nu varit där tre gånger och har nästan inget hår kvar. Men eftersom håret växer i etapper så behöver jag göra det ytterligare en gång efter att det har växt ut så att det blir helt hårfritt.

Att ta min första laserbehandling i Trollhättan på Dermasalongen måste seriöst vara något av det bästa jag gjort. När jag började kolla på att kanske göra det så blev jag först avskräckt av priset, för att jag kollade runt på andra salonger. Så jag bestämde mig nästan för att ge upp och bara fortsätta med rakandet istället innan jag kom in på Dermasalongens hemsida och såg priset för deras behandlingar.