Dags att måla om hallen

Ja, det är dags för oss att renovera här hemma nu. Att göra om i hallen och vardagsrummet för att få ordning på det. För att vi inte har gjort någonting med det sedan vi flyttade hit trots att vi har tänkt och pratat om att göra det under en längre tid.

Men nu är det faktiskt dags för oss att göra någonting åt det. Tanken är att vi ska ta hjälp av Unic Måleri Norrland ABs målare i Timrå, för utifrån det vi har läst och sett om dem så verkar de vara väldigt duktiga. Så var det hyfsade priser på deras tjänster också, så det känns inte alls så illa att anlita dem som det skulle kunna vara att anlita något annat sådant företag.

Ett tag hade vi tanken att inte alls ta hit några målare utan att vi skulle klara av att göra renoveringen och målningen på egen hand, men så gjorde vi om bordet och stolarna i köket där vi skulle måla dem och insåg att vi inte alls var så vidare bra på det. Missförstå mig inte, det blev snyggt, i alla fall på avstånd. För när man kommer närmare så ser man lite för mycket ränder. Och när det kommer till hela väggar så tänkte vi om direkt i ändringen att målare från Unic Måleri Norrland AB i Timrå skulle få sköta det åt oss helt och hållet istället.

För samtligt som man måste försöka sig på och göra saker på egen hand så måste man också kunna inse när något är för svårt för en och när man bör ta hjälp av professionell personal istället.