Fotografier av mina två hundar

Att gå och få sin bild tagen av en professionell fotograf är något som kan vara väldigt roligt men som även kan vara lite nervöst, speciellt om man inte är den som tycker om att stå framför kameran vanligtvis heller. Men det kan ändå vara roligt att ha de där professionella bilderna sedan på en själv som man kan sätta upp på väggarna hemma eller ge bort som tavlor till sina föräldrar.

I Uppsalaområdet finns det en väldigt duktig fotograf som heter August Järpemo som jag faktiskt fått hjälp av. Men då var det inte för porträttfotografering utan det var för fotografer på min hund ute i naturen. Vi hittade ett fint fält utanför Uppsala centrum där vi var tidigt på morgonen när solen var på väg att gå upp och då tog vi bilderna. Det blev hur bra som helst. Använder de fotografierna överallt nu.

Nu har vi ju en till hund också så kanske borde kontakta August Järpemo och se om han som fotograf skulle kunna ta bilder på den också, eller kanske bilder på dem två tillsammans. Det kan nog bli väldigt fint, men jag vill gärna ha några på bara min nya hund också. Kanske kan jag till och med vara med på några bilder tillsammans med hundarna själv också.