Seriös hjälp av Kognitiva PT AB

Hej igen alla mina fina läsare, och varmt välkomna tillbaka till min blogg! Jag hoppas att ni har haft en riktigt härlig helg och att ni alla mår bra. Jag vet att ni är en hel del som har haft funderingar om det här med KBT i Vasastan, och jag kommer därför att skriva ett inlägg om detta idag. Jag fick som tips nu för ett tag sedan att vända mig till ett företag vid namn Kognitiva PT AB, då en av mina nära vänner älskar detta företag och de behandlingar hon får där. Jag valde att anlita just Kognitiva PT AB, då jag direkt kände att det är ett pålitligt och seriöst företag inom KBT. Jag har länge haft problem med både sömn och stress, och jag har även länge letat efter ett företag som kunnat hjälpa mig med dessa problem. Många av de tidigare företag som jag vänt mig till har fått mig att känna mig obekväm, vilket har gjort att jag inte kunnat öppna upp mig på den nivån som kanske behövts egentligen. Jag är otroligt glad över att jag hittade just Kognitiva PT AB, då jag nu verkligen känner att jag har fått den hjälp som jag behövde. Terapeuten som jag vänt mig till är otroligt duktig på att skapa en bra kundkontakt, så att man som kund kan känna sig trygg och säker med sitt val av företag. Jag har under de möten som jag gått på känt mig otroligt lättad och bekväm, vilket har varit väldigt skönt.

Jag känner att jag fått hjälp med mina problem, då min stress och dåliga sömn har blivit bättre och inte längre hindrar mig i vardagen. Jag vet ju som sagt att ni är många som har haft funderingar och frågor om detta ämne, och jag vill därför tipsa er som befinner er i Vasastan med omnejd att vända er till Kognitiva PT AB.