Svets och mek

Varmt välkomna hit till min blogg! Jag hoppas verkligen på att mina härliga läsare här på bloggen har haft en riktigt trevlig vecka så här långt och att ni även har lite roliga planer inför den kommande helgen. Det vet jag i varje fall att jag själv har, men det är ingenting som jag hade tänkt att jag skulle gå in på just här idag, då jag ville ta och lite snabbt dela med mig av en svetsare vid namn Jani N som alltså då erbjuder tjänster inom såväl svets som mek och konstsmide med mera. Det här är någonting som jag ville dela med mig av då det faktiskt är någonting som många av er läsare i Luleå och närliggande områden har frågat mig en del om nu under den senaste tiden sedan jag nämnde att jag själv hade valt att anlita just en svetsare för ett visst projekt som jag skrivit rätt så mycket om under det senaste halvåret. Givetvis så vill jag ju kunna vara till så stor hjälp som möjligt för alla mina läsare och eftersom att jag själv har varit så oerhört nöjd med allt det som Jani N har gjort för mig, så hoppas jag verkligen på att även få kunna uppmärksamma honom och hans tjänster lite grann här idag. Jani N är hur duktig som helst när det kommer till det som han sysslar med och därför så kan jag ju inget annat än att varmt rekommendera honom och de tjänster som han kan erbjuda sina kunder. I vilket fall som helst, dock, så ska jag nu försöka att hålla det här så kort och koncist som möjligt, men ifall ni skulle vilja ta och läsa på lite mer om just Jani N och även finna kontaktuppgifter med mera, så finner ni ju detta på hans egna sida!